top of page
AsociatiaFemeilorOrtodoxe-5.jpg

CINE SUNTEM

Leaves Shadow

Suntem o asociație non-profit licențiatǎ pe asistența in comunitate, care are in grija aproximativ 70 persoane cu nevoi alimentare sau sociale din orașul Cluj Napoca.
Ne numim Societatea Femeilor Ortodoxe, fiindcă la vremea înființării noastre nu exista legea privind asociațiile si fundațiile.

Am luat ființa in 1921 si pana la instaurarea regimului comunist am funcționat sub ocrotirea doamnelor din elita Clujului.

Odata cu instaurarea regimului comunist, am fost desființate, alaturi de alte zeci de asociatii non profit, fiindca ne numeam ‘‘Ortodoxe‘. 

In 1994 am fost reinființate, cu sprijinul mitropolitului Bartolomeu Anania si a episcopului Vasile Flueraș si de atunci functionam discret, cu finanțari puține, incercand sa ajutam oamenii  in mod constant, in fiecare luna. 

Incepând cu 1 septembrie 2021 activitatea noastră de asistența in comunitate in Cluj Napoca a fost reluata cu o echipa noua, cu respectarea tuturor masurilor de prevenție in condițiile actuale de epidemie și dorim sa ne extindem, astfel incat sa putem lua tot mai mulți oameni in grija.

IA LEGĂTURA CU ECHIPA.

Paula Dobocan

Director Executiv

+40 0772037155

Simona Feurdean

Asistent Social

+40 0772037076

bottom of page